Giel Caravan

TABBERT NederlandVoor een exclusieve caravan met een bijzonder interieur, een afwerking van topklasse en van richtinggevende techniek komt u naar de TABBERT dealer in Nederland. In de showroom van Giel Caravan Import vindt u de nieuwste TABBERT caravans en kiest u een caravan uit de extraklasse met vele details voor een geslaagde vakantie.

Vind uw TABBERT caravan bij de erkende dealer in Nederland

Sinds 1953 is Giel Caravan Import een van de erkende dealers in Nederland van onder andere TABBERT. Met een grote showroom, een volledig uitgeruste werkplaats en een uitgebreide kampeerwinkel kunnen we u uitstekend van dienst zijn als u gaat kamperen. In het TABBERT aanbod vindt u onder andere onderstaande caravans.

ROSSINI:
Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken, nieuwe vrienden vinden.
Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de ROSSINI een ideale reisgezel.
Want het instapmodel in de TABBERT Premium-wereld kreeg een volledige upgrade, niet alleen wat betreft de nieuwe dynamisch-elegante look van de buitenkant, maar vooral ook het woongevoel aan de binnenkant.
En ook de gedegen veiligheidstechniek van de ROSSINI draagt zeker bij aan het welzijn.
Overal waar u op weg bent.

DA VINCI:
Spelen, zwemmen, wandelen, sightseeing, lezen, kampvuur – bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils.
Dat geldt ook voor de ruim uitgebouwde en met vele handige details uitgeruste DA VINCI serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen voor max. acht personen verkrijgbaar is.
En terwijl de kleintjes gewoon alleen genieten van de grote vrijheid buiten, biedt de DA VINCI de volwassenen de luxe van een stijlvolle retreat.

VIVALDI:
Jong, fris, ongecompliceerd – en TABBERT‐kwaliteit in elk detail.
Dat is de filosofie achter de VIVALDI.
Binnen de op perfect wijze warmte‐ en geluidsisolerende wanden van de caravan treft u een chique binnenzijde aan, waarin een tijdloos uiterlijk wordt gecombineerd met de beste materialen.
Natuurlijk is ook de VIVALDI voorzien van het 58 mm dikke, geventileerde TABBERT‐comfortdak.
De speciale kunststof GFK‐constructie beschermt optimaal tegen hagel.
Voor de rijveiligheid in het donker zijn aan de achterzijde geïntegreerde achter‐ en remlichten en een opvallende LED‐lichtstrip aangebracht.

Kom langs in de showroom


Kies voor een kampeerwinkel die al jaren een begrip is in de Nederlandse sector van TABBERT caravan dealers. Kom binnenkort eens langs in onze showroom aan de Nieuweweg 57C in Poeldijk. Heeft u van tevoren vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde caravan? Neem dan contact met ons op via 0174-287900.